Fredags
LunCH

Varje Fredag serverar vi Italiensk lunch med urval av pizza och pasta mellan 11:00 - 14:00

The real Italians in the neighborhood…

Restaurang Paesano är först som tar med äkta, traditionell Napolitansk Pizza även mer känt som Verace Pizza till Uppsala. Paesano är något för alla, en modern italiensk restaurang som är certifierad för äkta napolitansk pizza.

Våra erfarna italienska kockar erbjuder en meny med helt unika och läckra rätter som är perfekta för en middag med vänner, arbetskollegor eller familjen med en riktig italienskt smak och känsla.


Vi är otroligt stolta över att kunna meddela att vi inom kort öppnar upp ytterligare en härlig restaurang som bjuder på samma känsla och kvalitet vi håller hos Paesano idag. Håll utkik efter nyheter här på hemsidan samt på våra sociala kanaler!

Franchise

Snart befinner sig Paesano Italiano i flera orter runtom i Sverige!
Vi letar efter att etablera oss i flera andra orter och är öppna för förslag, vi erbjuder just nu chansen att ta med dig på vår resa.

Vill du ta Paesano Italiano till din stad?

Nu har du chansen att bli franchisetagare med oss på Paesano.

Vid intresse vänligen kontakta oss!
info@paesanoitaliano.se

La Cucina Italiana

Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi anser att mat ska ha en påtaglig doft och intensiv smak. Därför tillagar vi alltid vår rätter "a la minute".

Napolitansk Pizza

Vi väljer ut de finaste råvarorna av våra egna favoriter. Vår pizza är en hybridjäst och surdegs beständig deg som har jäst i över 48 timmar. Den långa korrektur tiden tillsammans med tillagningen vid en intensiv värme på 500°C ger en fuktig, lätt, mjuk, smältbar skorpa som är aromatisk och läcker.​

Pizza Napoletano som tillverkningsmetod och namn Verace Pizza är idag skyddad av båda EU och Neapels Kommun. I Neapel tar man sin pizza på absolut största allvar vilket även vi på Paesano gör.

Kontakta oss


Gröna Gatan 5
754 36 Uppsala

Info@paesanoitaliano.se

Tel. 018-43 00 133

besÖK OSS

Öppettider:

Måndag - Torsdag 16:00 - 21:00

Fredag 11:00 - 22:00

Lördag 12:00 - 22:00

Söndag 12:00 - 21:00